Tule mukaan

Nuori mies, pääseekö sinulta silloin tällöin pieni laulu?

Mieskuorolaulu on hauska harrastus, jossa korkeatasoisen taiteen tekeminen yhtyy kauniilla tavalla urheilujoukkueen ryhmähenkeen. Oppimisen ja laulamisen ilon lisäksi mieskuoroharrastuksen etuja ovat elinikäinen kaveripiiri, hilpeät esiintymismatkat ja korvia hivelevät aplodit. Älä turhaan taistele taipumuksiasi vastaan. Tee vaikutus ikäluokkasi skedettäjiin, fiksi-kruisailijoihin ja geokätkijöihin: sano kylmän viileästi olevasi kuoropoika.

Klassisen mieskuoromusiikin lisäksi ohjelmistostamme löytyy myös kevyempää musiikkia. Monipuoliseen ohjelmistoomme mahtuu niin taidemusiikkia, tangoja, railakkaita juomalauluja kuin räävittömiä ”isojen poikien” laulujakin. Emme heilu laulaessamme (hiprakassa kylläkin). Konserttimatkoillamme olemme tutustuneet georgialaiseen äänenmuodostukseen, ottaneet selfieitä Makedonian presidentin kanssa ja ihmetelleet tšekkiläistä saunakulttuuria.

Harjoittelemme torstaisin klo 18.00 – 20.45 omalla treenisalillamme osoitteessa Sirkkalankatu 27, Turku. Satunnaisista poissaoloista ei seuraa luunappia. Homman on tarkoitus olla hauskaa.

Kuva: Ari Mikkola