Mieskuoro Naskalit – Uusien illat -banneri

Aloita uusi suosikkiharrastuksesi: Tervetuloa Naskaleiden uusien iltoihin

Kiinnostaako musiikkiharrastus hyvässä porukassa? On aika aloittaa uusi suosikkiharrastuksesi! Naskaleiden kevään 2024 uusien illat järjestetään tiistaina 30.1. klo 18 Turun NMKY:n salissa (Sirkkalankatu 27).

Mieskuoro Naskaleilla on haku päällä! Meillä tasokas ja tavoitteellinen tekeminen yhdistyy iloisen yhteisölliseen ryhmäfiilikseen. Etsimme seuraamme nuoria tai nuorenmielisiä täysi-ikäisiä laulajia.

Mieskuorolaulaminen on hieno harrastus. Oppimisen ja laulamisen ilon lisäksi harrastuksesta seuraa muitakin mukavia sivuvaikutuksia kuten elinikäinen kaveripiiri, hilpeät esiintymismatkat ja esiintyjän egoa hivelevät aplodit.

Klassisen mieskuoromusiikin ohella ohjelmistoomme kuuluu musiikkia monipuolisesti taide- ja popmusiikista juomalauluihin tai vaikkapa barbershopiin.

Tänä keväänä ohjelmassa on muun muassa konsertti Turun NMKY:n musiikkiryhmien yhteiskonsertissa Sigyn-salissa. Laulukauden kruunaavat yhteiset konsertit Turussa ja Helsingissä taitavan helsinkiläisen lauluyhtye Seimin kanssa

Harjoittelemme tiistaisin klo 18.00 – 20.45 omalla treenisalillamme osoitteessa Sirkkalankatu 27, Turku. Laulajien ikäraja on 18–60 vuotta.

Uusien illassa pääset maistamaan mieskuorotunnelmaa ja kokeilemaan, miltä Naskaleiden riveissä laulaminen tuntuu. Olemme sinua ovella vastassa ja harjoitusten lopuksi Taiteellinen johtajamme testaa mukaan haluavien äänialan ja sävelkorvan – rennosti ilman ylimääräistä yleisöä, tottakai.

Varaudu laulamaan lyhyt pätkä vapaasti valitsemastasi laulusta. Odotamme sinulta riittävää perusmusikaalisuutta ja auttavaa nuotinlukutaitoa, mutta ei haittaa, vaikka olisit laulajana vasta matkasi alussa – sinulla on aikaa kasvaa kanssamme.

Tervetuloa mukaan, siitä se lähtee!