Mieskuoro Naskalit – Uusien illat -banneri

Aloita uusi suosikkiharrastuksesi: Tervetuloa Naskaleiden uusien iltoihin

Kiinnostaako musiikkiharrastus hyvässä porukassa? On aika aloittaa uusi suosikkiharrastuksesi! Naskaleiden kevään 2023 uusien illat järjestetään tiistaina 17.1. ja 24.1. klo 18 Turun NMKY:n salissa (Sirkkalankatu 27). 

Mieskuoro Naskaleilla on haku päällä! Meillä tasokas ja tavoitteellinen tekeminen yhdistyy iloisen yhteisölliseen ryhmäfiilikseen. Etsimme seuraamme nuoria tai nuorenmielisiä täysi-ikäisiä laulajia.

Mieskuorolaulaminen on hieno harrastus. Oppimisen ja laulamisen ilon lisäksi harrastuksesta seuraa muita mukavia sivuvaikutuksia kuten elinikäinen kaveripiiri, hilpeät esiintymismatkat ja esiintyjän egoa hivelevät aplodit.

Klassisen mieskuoromusiikin ohella ohjelmistoomme kuuluu musiikkia monipuolisesti taide- ja popmusiikista juomalauluihin sekä räävittömiin ”isojen poikien” lauluihin.

Tänä keväänä ohjelmassa on laaja kattaus eri musiikkityylejä. Työn alla on monipuolinen kevätkonsertti, jossa kuullaan sekä klassista että kevyempää ohjelmistoa. Lisäksi laulukautta rytmittävät kevät- ja vappulaulut sekä valmistautuminen kilpailumatkaan, jonka kohteena on Bratislava Choir and Orchestra Festival Slovakiassa.

Harjoittelemme tiistaisin klo 18.00 – 20.30 omalla treenisalillamme osoitteessa Sirkkalankatu 27, Turku. Laulajien ikäraja on 18–60 vuotta.

Riittää kun saavut paikalle – tervetuloa porukkaan!